Είσοδος Μελών

Πρόσφατα Νέα

4819

Πρόσκληση μελών σε Γενική Συνέλευση 18 Φεβρουαρίου 2024, στις 11.00

Μετά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Αγιογράφων αποφασίστηκε: -Πρόσκληση μελών σε Γενική Συνέλευση Στις 18…
Αγιογράφοι - Μέλη
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω 0-9
| Εκτύπωση |

Βαρδαβάκης Ευάγγελος

             Ο Ευάγγελος Ι. Βαρδαβάκης, είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου με ειδίκευση στη συντήρηση έργων τέχνης & ζωγραφικής   καθώς και του τμήματος συντήρησης έργων ζωγραφικής του   Δ.Ι.Ε.Κ Περιστερίου.                                                                                                  

      Μαθήτευσε την αγιογραφία από το 1995-2000 κοντά στους αγιογράφους Σέργιο Σεργιάδη και Νικόλαο Χούτο και ελεύθερο σχέδιο στο φροντιστήριο σχεδίου Τσίγκρης(2001).

     Από το 2006 έως σήμερα ασχολείται με την αγιογραφία επαγγελματικά σε δικό του εργαστήριο. Έχει εργαστεί ως συντηρητής έργων τέχνης ( συντηρητής πέτρας) στην 1 ηΕφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, στην Ιερά Μονή Δαφνίου Αττικής και ως συντηρητής φορητών εικόνων και επίπλων. Έχει κάνει συνεργασίες  με τους αγιογράφους Σέργιο Σεργιάδη, Νικόλαο Βλαχογιάννη και Δημήτριο Τσιάντα, Βασίλειο Θεοδωρακάκο, Σοφία Παπάζογλου κ.α. Έχει παραδώσει μαθήματα αγιογραφίας  στο πνευματικό κέντρο του Αγ. Γεωργίου Νέας Ζωής Περιστερίου , του Αγ. Νικολάου Αλίμου και στο κέντρο δια βίου μάθησης ‘’ Borgias art & design ’’ .

     Έργα του καλλιτέχνη υπάρχουν σε ιερούς Ναούς (Ελλάδα και Εξωτερικό) καθώς επίσης και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές και Μουσιακούς χώρους.

Έχει συμμετάσχει και σε ομαδικές εκθέσεις Αγιογραφίας σε Ελλάδα και Ιρλανδία .

     Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (Ε.Ε.Τ.Ε.)και του Πανελληνίου Συλλόγου Αγιογράφων(τα τελευταία   8   χρόνια και ως   μέλος του Δ.Σ.). 

Διεύθυνση:

ΣΤΡΥΜΟΝΟΣ 4
13122 ΙΛΙΟΝ
ΑΘΗΝΑ
Ελλάδα

Επικοινωνία:

Κινητό: 6978383631
Email: vardavakis@gmail.com
Email-Προσωπικό: vardavakis@gmail.com
Email-Προσωπικό: vardavakis@gmail.com

Είστε εδώ: Αγιογράφοι