Είσοδος Μελών

Πρόσφατα Νέα

4819

Πρόσκληση μελών σε Γενική Συνέλευση 18 Φεβρουαρίου 2024, στις 11.00

Μετά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Αγιογράφων αποφασίστηκε: -Πρόσκληση μελών σε Γενική Συνέλευση Στις 18…
Αγιογράφοι - Μέλη
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω 0-9
| Εκτύπωση |

Δημητρέλος Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Από μικρή ηλικία είχε ιδιαίτερη αγάπη στη ζωγραφική. Παράλληλα με τις γυμνασιακές σπουδές παρακολουθούσε μαθήματα Αγιογραφίας στο εργαστήριο του π. Ηλία Μικραγιαννανίτου εξ Αγίου Όρους γνώστη της Ρωσικής Τεχνοτροπίας.

Η επιτυχής μεταστροφή του στην παράδοση της Βυζαντινής Τέχνης οφείλεται στον Αγιογράφο Χρήστο Λιόνδα ο οποίος ενήργησε καταλυτικά στις επίμονες προσπάθειες σφραγίζοντας τα έργα του με το προσωπικό του ύφος.

Το 1990 οργάνωσε ατομικό εργαστήριο αναλαμβάνοντας φορητές εικόνες και τοιχογραφίες σε Ιερούς Ναούς καθώς και προσωπογραφίες επιφανών Ιεραρχών. Το 1999 ηυδόκησε η συνεργασία με τον αδελφό του Ηλία Δημητρέλο.

Έργα του κοσμούν ιδιωτικές συλλογές και Ιερούς Ναούς, όπως Άγ. Κυριακής Λιβανατών, Κοιμητήριο Ζωγράφου, Αναστασιάδειον Ίδρυμα, Αγ. Αναργύρων Ν.Ιωνίας, Αγ. Γεωργίου Ν. Ζωής, Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ Β. Ευβοίας, Ευαγγελιστρίας Ιστιαίας, Αγ. Νικολάου Ασμηνίου Β. Ευβοίας και Ιερού Ναού Αγίας Μαρκέλλας Ν. Υόρκης - U.S.Α.

Διεύθυνση:

Αγίου Νεκταρίου 181
16562 ΓΛΥΦΑΔΑ

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 210 9622500
Τηλέφωνο 1: 210 5135863
Email: dimitrelosk@pasya.gr

Είστε εδώ: Αγιογράφοι