Είσοδος Μελών

Πρόσφατα Νέα

3951

ΕΚΘΕΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ , ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΥΣΩΝ 220 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ , ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ…
6266

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου 2016-2018

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου διαμορφώθηκε ως εξής: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος Βακουφτσής Γεώργιος Αντιπρόεδρος Τσιάντας Δημήτριος Γραμματέας Σιδέρη…
Αγιογράφοι - Μέλη
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω 0-9
| Εκτύπωση |

Χαραλαμπίδης Γρηγόριος

Γεννήθηκα το 1957 στην Καβάλα από έλληνες γονείς εκ Πόντου Μικράς Ασίας. Ο πατέρας μου ορθόδοξος χριστιανός θεολόγος Ιερεύς Γεώργιος του Θεοδώρου.  Είμαι απόφοιτος της Αθωνιάδος Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αγίου Όρους και πτυχιούχος αγιογράφος Φ.Ε.Κ. 765/31-12-'87.

Έζησα ως μαθητής εις το Όρος ανάμεσα σε αγίους πατέρες άριστους πνευματικούς οδηγούς. Αισθάνθηκα την Σκέπη Της Υπεραγίας Θεοτόκου και την ευλογία των εν ασκήσει λαμψάντων Αγίων Πατέρων.

Ίδρυσα τον Οίκο Βυζαντινής Αγιογραφίας -Ψηφιδογραφίας Χαραλαμπίδη (Ο.Β.Α.Χ.) στη Θεσσαλονίκη το 1975 . Ο Οίκος είναι μέλος του Ε.Ε.Τ.Ε.( Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος ) καί του Π.Σ.Α. ( Πανελληνίου Συλλόγου Αγιογράφων ).

Αντικείμενο μου είναι η αριστοτεχνική αγιογραφία και η ψηφιδογραφία φορητή και επί τοίχου, καθώς η ζωγραφική πινάκων και προσωπογραφιών. Έλαβα μέρος σέ ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πιστός στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση, υποδειγματικά συνεχίζω το θεάρεστο έργο προς δόξαν Του Τρισαγίου Θεού Δημιουργού του σύμπαντος Κόσμου.

Διεύθυνση:

Οδός Ρ. Φεραίου 42
56431 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επικοινωνία:

Κινητό: 6972 089731
Email: obax-watercut@hotmail.com
Email-Προσωπικό: obax-watercut@hotmail.com
Web Site: http://obax-watercut@hotmail.com

Είστε εδώ: Αγιογράφοι