Είσοδος Μελών

Πρόσφατα Νέα

2776

ΕΚΘΕΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ , ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΥΣΩΝ 220 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ , ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ…
5156

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου 2016-2018

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου διαμορφώθηκε ως εξής: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος Βακουφτσής Γεώργιος Αντιπρόεδρος Τσιάντας Δημήτριος Γραμματέας Σιδέρη…
Αγιογράφοι - Μέλη
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω 0-9
| Εκτύπωση |

Τζώρα Σταυρούλα

Η αγάπη της για την ζωγραφική την έκανε από μικρή ηλικία να ασχολείται ερασιτεχνικά ζωγραφίζοντας απομιμήσεις διαφόρων ζωγράφων. Σε ηλικία 18 ετών σπούδασε γραμμικό και ελέυθερο σχέδιο στη σχολή «Πλάκα» στην Αθήνα και αργότερα στη σχολή «ABC» δια αλληλογραφίας. Κοντά στον αγιογράφο Λέκκα Χρήστο και με τη βοήθεια βιβλίων όπως του Κόντογλου, διδάχτηκε την βυζαντινή τέχνη. Εχει αγιογραφίσει και διακοσμίσει ναούς στην Πελοπόννησο, στην Αττική καθώς και άλλους ναούς στον Ελλαδικό χώρο.

Πρώτη ατομική έκθεση ήταν στο πολιτιστικό κέντρο Αγίου Φανουρίου το 1991 με έργα ζωγραφικής (τοπία, προσωπογραφίες, αγιογραφίες βυζαντινής και αναγεννησιακής τεχνοτροπίας). Δεύτερη έκθεση το 1994 στη σχολή Ευελπίδων στην Αθήνα. Έχει λάβει μέρος σε ομαδική έκθεση στη Νέα Υόρκη Αμερικής και στην Μελβούρνη Αυστραλίας.

Υπάρχει έργο της στην κοινότητα Αρτεμισίας σε τον νομό Μεσσηνίας. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στο Ζάππειο μέγαρο. Ανήκει στον σύλλογο της Παννελήνιας Εταιρία Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) που εδρεύει στην Αθήνα και πέρνει μέρος σε εκθέσεις που οργανώνει η εταιρία κατά καιρούς. Έχει βραβευτεί από την Διεθνή Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών (Δ.Ε.Ε.Λ.) και είναι μέλος αυτής. Επίσης έχει βραβευτεί από το όμιλο Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού «ΟΛΥΜΠΙΑΣ». Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αγιογράφων με έδρα την Αθήνα και ανήκει στο Δ.Σ. αυτού. Έχει λάβει μέρος στις εκθέσεις που οργάνωσε η Διαδημοτική Έκθεση Εικαστικών Τεχνών Δυτικής Αθήνας (Δ.Ε.Ε.Τ.Δ.Α.)

Διεύθυνση:

Οδός Βυζαντ.Αυτοκρατόρων 10
13121 ΙΛΙΟΝ

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 210 5719641
Κινητό: 6978660665
Email: tzora@pasya.gr
Web Site: http://www.tzora.gr

Είστε εδώ: Αγιογράφοι